CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Design sendiri gift dan present..klik banner di bawah...

Love to be friends..Kita kawan yer..

Monday, August 8, 2011

Makanan Wajib Si Nawwar GA

iNI POST MELEKIT..
Skeroll kat bawah ye, tuk bace yg latest entry ..tq




Nawwar tingin nak wat G.A.
Semoga ada yg sudi..

G.A. merangkap contest mini ini ai tujukan kpd semua viewers yg mempunyai alamat di Malaysia..

Syaratnya senang saja.

1. Buat satu entri yg super super sempoi, bertajuk
  MAKANAN   WAJIB   SI   NAWWAR   GA ..
masuk banner kat atas dan link ke entry ini, k
2.Untuk memudahkan mengikuti update, ada baik nye follow blog nawwar yg super sempoi
    ini dan
    masukkan kat sidebar..tq
3. Buat tekaan makanan yg wajib nawwar beli setiap hari, kalau tak beli rasa tak sedap 
    duduk je.. Peluang diberi 2 tekaan..(ps: tekaan haruslah berbentuk spesifik, contoh: 
     kerepek TWISTIES): Okeh, hint: makanan ringan...
4. Harap sudi tag  1 orang je, jumlah tidak dihadkan bagi memeriahkan lagi GA..n last sekali tinggal link kat entri ini.(kalau ade referer, sebut sekali dlm entri kekawan ye):)))


Contoh :

Tekaan Makanan Nawwar:Nasi...

Refferal:------




HADIAH?

ai dah ade dalam kepala 3 hadiah, tapi belum boleh diumumkan lagi..bagi suspensesss...
hadiah adalah berdasarkan paling tepat, kalau takde yg sipi-sipi yg dekat dekat..Kalau sambutan menggalakkan ai akan tambah hadiah...
Yg sudi tag paling banyak pun ai cuba sediakan satu hadiah gitu..


DATE DUE : 16 APRIL - 16 JUNE...

hEheeee ..DAH DILANJUTKAN SEHINGGA 22-11-11

:))))

So first ai nak tag

kak nora
Zie
Anim
Mama Zakuan..harap sudi..hehe